Blogprojekt 1.nap - Halloween special


Sziasztok!! Gyorsan telnek a hónapok így mi már itt is vagyunk a következő Blogprojekttel, melynek témáját nem nehéz kitalálni, hiszen októberhez híven ez mi más is lehetne, mint a Halloween. Először is egy saját készítésű Book Taggel érkezem.

Tric or treat - egy könyv ami tele van ámannyal, csalással
Nem is tudom, hogy szerencsére vagy sem, de ilyet nem sokat olvastam. Viszont Cassandra Clare remekül dobálózik azzal, hogy ki is a gonosz a történeteiben, úgyhogy erre a kérdésre az ő könyvei a legjobb válaszok.

Hotel Transylvania: egy könyvbeli helyszín ahol nem élnél
Imádtam ezt a mesét :D Illéa (A Párválasztó) pedig a válasz az állításra. Legalábbis abban az időben amikor meg kasztrendszer volt, és Lázadók hada tartotta félelemben az orszégot biztos nem. Szerintem nem kell magyaráznom miért...

Jack Skellington: egy karakter aki csak
segíteni akar, de az balul sül el
Hát....ha végülis úgy vesszük akkor Sonnyra a Hazugsághálóból igaz ez. Ha azt nem vesszük, hogy az ember akin segíteni akart, az önmaga volt :D

Oogie Boogie: egy tipikus főnök karakter
A Port Fair trilógiát már megannyiszor említettem, de most újra megteszem. Booker Gatto (Macska :D) egy igazi kis vezető karakter, aki véd is egyben.....egyszóval egy igazi rendőrpasi.

Halott mennyasszony: egy karakter aki egy tragédia után talál rá a boldogságra
Mert mi is lehetne nagyobb boldogság mint az, hogy bejelentik, hogy varázsló avgy és mehetsz a Roxfortba. Mi mas lehetne ez, mint a Harry Potter? Tudom, tudom, uncsi és klisés, de a HP örök. És az is marad :)

Cukorka: egy jófiú/jókislány karaker
Úgy tűnik bloggertársaimmal egyrugóra jár az agyunk, ugyanis itt valamennyiünknek Rentai Renéta, A Szent Johanna Gimi főszereplője jutott eszünkbe. Igaz, ami igaz Reni tényleg a megtestesül jókislány, akár személyiségét, akár tanulmányait nézzük. De hiaba, ilyen karakterek is kellenek.

Természetfeletti lény: egy természetfeletti lény akinek szívesen a bőrébe bújnál Halloween estéjére
Hmmm...mennyire termeszetfeletti lény az Árnyvadász? Mert nem titok hogy az lennék. De ha az nem számít, akkor boszorkány lennék, nem csak Halloween estéjére. Roxfort jövök!!!

Hókuszpókusz: a kedvenc boszorkád vagy varázslód
És vissza is térünk a boszorkánypkhoz. Nos az en ledvencem Minerva McGalagony. Az a nő mèg mindig tartogat nekem titkokat, és csak többet szeretnék róla tudni. Kellően szigorú, egyszerűen zseniális. Az pedig csak plusz, hogy Maggie Smith játsza a filmekben.

Fekete macska: egy balszerencsés karakter
Ki lenne balszerencsésebb, mint Tibi az Időfutárból? Na jó talán Neville az....de Tibi mellett suól, hogy vicces és azért a 6.könyv alatt rendbe szedi magát. Emlékszem a 12 évws önmagamra, amint a hideg téli napokban is meg tudtak nevettetni tettei.

Jack O'Lantern: egy karakter aki boldogságot (,,fényt") visz egy másik életébe
Nincs is erősebb a testvéri szeretetnel, tartja a mondás. És hat ki is tudna nagyobb sehítseget nyújtani, mint a saját tesód. Erre ad választ a Neked adom a napot is Jandy Nelsontól. Noah és Jude egymást segíik, egymásra támaszkodnak mindenben.

Remélem tetszett a Book Tag és hamarosan jövök a következő Blogprojekt résszel!❤



Akiknél még találtok ilyen posztot:
Petra, aki az egész kitalálója (Könyvespolc blog)
Kamilla (Könyves Boldogság blog)
Vhrai  (Libellum blog)
Felhő (Felhő Olvasónaplója blog)
Beatrice (Molybirodalom)
Nézzetek be hozzájuk is :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések